Albert Cunillera Català

Grau Superior en Marketing i Publicitat. Mk i Gestió de l´experiència de clients.

Quí sóc?

Tinc 22 anys i treballo fent que els clients estiguin satisfets, repeteixin la seva compra i ho expliquin, en persona i en els nous canals digitals.

Albert Cunillera Català

Actualment treballo d´assistent de sala en un restaurant, de promotor en events i en tot allò que em permeti aportar el meu talent per a millorar la percepció del servei.

Experiència

He treballat a l´Heretat Montrubí, tant a a la sala com en les diferents activitats enoturístiques. He participat en activitats de promoció per a BCN GIN a Barcelona en events com La Nit del Passeig de Gràcia , Barcelona Tech City i Festival de Pedralbes, entre d´altres.

Tinc formació a l´Escola d´Enoturisme de Vilafranca i un Grau Superior en Marketing i Publicitat .He treballat i rebut formació com agent extern (periode COVID-19) en vendes i CRM (Salefsorce, Cytrix) , a empreses com Santa Lucia i ADESLAS

Go for it!
El meu lema: «Go for It»

Soc bilingüe català castellà i parlo correctament anglès. Col·laboro puntualment en activitats de desenvolupament de la presencia digital (resenyes Google, Maps i gestió de continguts) a www.acunillera.com, Agència de Marketing Digital del meu pare.

Contacte

Si creuen que puc aportar la meva feina formant part del seu equip, estic a la seva disposició per mail (acunicata@gmail.com) o per telèfon : 665 38 89 44

C.V

q-CV-8-2023-Albert-Cunillera