Barcelona + Mac + Robbie

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gyqevKMrc5Y]

Places.

Places.

Plazas.

Es de todos. Colonia Favia Paterna Barcino. Taber. Tomasa y su tañido. Ou com balla.

Santa Anna 28, Lauria 15, Portal de l´Angel/Can Jorba, Marina-Torre Mapfre, Casanova-Diagonal, Tibidabo 17 +36, Meridiana, Mallorca-Pau Claris, golondrines i plaça reial.Petit Petritxol i fira de Santa Llúcia. Pares i avis. Sant Felip Neri, font , forats i el peu de Colom.

Es de tots qui la volen i l´estimen.

Es de qui l´estimaven quan era gris i tartamuda. De qui la vist per dins i per sobre i per sota i qui es demana finestra per a aterrar des de on vingui content de tornar-la a veure . Amb bata i enclentxinada. Bon dia i bones nits.

Es de qui vulgui sempre que l´estimi.Que la faci. Que la entengui.Que la comparteixi.

Gràcies a tots els que l´han fet i gràcies als qui l´han imaginat.

Bicicleta,Cullera, Poma: Pasqual, Barcelona no t´oblida.